Június 9. - Napijegy

2023. június 9., Péntek3.990 Ft.

Az első pénteki nap programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene, a Zalacsány-Örvényeshegyi pálos örökség köré fonódnak koncertekkel, irodalmi műsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, vezetett ásatási bemutatóval az örvényeshegyi Pálos Kolostor Emlékhelynél, hagyományos termékek és tevékenységek bemutatójával, este táncházzal.

Június 10. - Napijegy

2023. június 10., Szombat9.990 Ft.

Az első szombat programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene, a Zalacsány-Örvényeshegyi pálos örökség köré fonódnak, gazdag gyerekprogramokkal, különleges koncertekkel, irodalmi és hagyományőrző előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal, e-bike túrákkal, ásatási bemutatóval, este táncházzal.  Fellép többek között a CSÍK ZENEKAR. 

Június 16. - Napijegy

2023. június 16., Péntek - 19.990 Ft.  

A második pénteken fellép többek között a GIPSY KINGS by Diego Baliardo a 35. születésnapi BAMBOLELO turné keretében, a JUHÁSZ GÁBOR TRIÓ feat. Karosi Júlia, a 30 éves ANIMA SOUND SYSTEM,  Mitsoura Mónika, Magyar Bori és Kovács Antal vendégfellépésével.  További részletek a Programok menüpontban.

Június 17. - Napijegy

2023. június 17., Szombat - 19.990 Ft.

A második szombaton fellép többek között CANDY DULFER a We Never Stop turné keretében, KEVIN DAVY WHITE, a DELADAP a Shake It Up World Tour keretében, a FERENC NEMETH Freedom Trio, a GYÁRFÁS ISTVÁN Trio az In Memoriam Szabó Gábor műsorával.  További részletek a Programok menüpontban.

Június 11. - Gyerekprogram Ráadás - Napijegy

2023. június 11., Vasárnap - 3.990 Ft. 

A "Gyerekprogram Ráadás" napunk június 11-én vasárnap lesz, gyermek kézműves foglalkozással az Örvényesvölgyi Dámszarvasfarm mellett, cseresznyefák árnyékában.  Két bábszínházi programmal várjuk a  gyerekeket: a FIGURINA BÁBSZÍNHÁZZAL majd pedig nem mással, mint a legendás VITÉZ LÁSZLÓVAL"Szervusztok pajtikák!" - generációk emlékeznek Kemény Henrik bábfigurájának ikonikus köszönésére, Zalacsányban Pályi János előadásában találkozhatnak a nézők vele! 

1. hétvégi bérlet

2023. június 9-11. (péntek, szombat, vasárnap) - 13.990 Ft.  

Az első hétvége programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene, a Zalacsány-Örvényeshegyi pálos örökség köré fonódnak 2 napon át, gazdag gyerekprogramokkal, különleges koncertekkel, esténként táncházzal.  Fellép többek között a CSÍK ZENEKAR, szombaton Szabadtéri Pálos Szentmise, ásatási bemutató várható, vasárnap pedig nem mással, mint VITÉZ LÁSZLÓVAL találkozhatnak a gyerekek bábszínházi programjainkon.  Részletesen a Program menüpontban!

2. hétvégi bérlet

2023. június 16-17. (péntek, szombat) - jelentős kedvezménnyel 33.990 Ft.

A második hétvégén a hangsúly a nemzetközi fellépőkön van, 5 külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, köztük a jazz, a soul, blues és az elektro-swing legnagyobbjai.  Fellép többek között CANDY DULFER, a GIPSY KINGS by Diego Baliardo, KEVIN DAVY WHITE, a DELADAP, az ANIMA SOUND SYSTEM, a FERENC NEMETH Freedom Trio, a GYÁRFÁS ISTVÁN TRIO, valamint a JUHÁSZ GÁBOR TRIO.  Részletesen a Program menüpontban!

Összhétvégi bérlet

2023. június 9-11. és 16-17. (mindkét hétvége) - 37.990 Ft.
Az első hétvége programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene köré fonódnak, különleges koncertekkel, gazdag gyerekprogramokkal.  A második hétvégén a hangsúly a nemzetközi fellépőkön van, 5 külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, köztük a jazz, a soul, blues és az elektro-swing legnagyobbjai.  Részletesen a Program menüpontban!
Jegyeink bankkártyával és OTP Bank vagy MKB Bank SZÉP kártyákkal is megvásárolhatóak!

A fesztivál 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható, kutyákat pórázon tartva ingyenesen fogadunk koncertjeinken.

Részletes napi programunk itt érhető el!

Programunk része a Csodás Magyarország - Nyári Élmények Itthon kampánynak!

1. Hétvégi bérlet


2023. június 9-11. 
(péntek, szombat, vasárnap)

Az első hétvége programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene, a Zalacsány-Örvényeshegyi pálos örökség köré fonódnak 3 napon át, gazdag gyerekprogramokkal, különleges koncertekkel, esténként táncházzal.  Fellép többek között a Csík Zenekar, szombaton Szabadtéri Pálos Szentmise és pálos ásatási bemutató várható,  vasárnap pedig nem más mint VITÉZ LÁSZLÓT láthatják a gyerekek bábszínházi programjainkban.
13.990 Ft 

2. Hétvégi bérlet

2023. június 16-17. (péntek, szombat)

A második hétvégén a hangsúly a nemzetközi fellépőkön van, 5 külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, köztük a jazz, a soul, blues és az elektro-swing legnagyobbjai.  Fellép többek között CANDY DULFER, a GIPSY KINGS by Diego Baliardo, KEVIN DAVY WHITE, a DELADAP, az ANIMA SOUND SYSTEM, a FERENC NEMETH Freedom Trio, a GYÁRFÁS ISTVÁN TRIO, valamint a JUHÁSZ GÁBOR TRIO.  Részletesen a Program menüpontban!
33.990 Ft 

Összhétvégi bérlet

2023. június 9-11. és 16-17. (mindkét hétvége) 

Az első hétvége programjai a magyar hagyományok, a magyar népzene köré fonódnak, különleges koncertekkel, gazdag gyerekprogramokkal.  A második hétvégén a hangsúly a nemzetközi fellépőkön van, 5 külföldi sztárvendég érkezik majd Zalacsányba, köztük a jazz, a soul, blues és az elektro-swing legnagyobbjai.  
37.990 Ft 

Buszjegyek elővételben kedvezményesen!

A koncertek helyszíne a közönség parkolóktól 2-3 km távolságra van.    
Az útvonalon buszok és kisvonat fog közlekedni mindkét hétvégén.

Keszthelyről, Hévízről, Zalaegerszegről és Zalaszentgrótról fesztivál transzferbuszok is indulnak oda-vissza.

Buszjegy

A zalacsányi ingyenes, nem őrzött parkolóktól a 2 km-re lévő programhelyszínekig közlekednek mindkét hétvégén (június 9-10 és június 16-17).  6 év alatt ingyenes, 6 év felett elővételben 1.000 Ft egy útra szóló jeggyel.  Korlátlan, napi oda-vissza jegy 2.000 Ft.   

Keszthely, Hévíz, Zalaegerszegről és Zalaszentgrótról június 16-17-én transzferbuszok is indulnak oda-vissza.

A jegyár oda-vissza személyenként 5.000 Ft.

Indulási idők mindkét nap: Keszthely 15:30, Hévíz 15:45, Zalaegerszeg 15:30, Zalaszentgrót 15:30  Visszaindulási idők mindkét nap: 24:00

Indulási és érkezési helyek:

Keszthely - Balatoni Múzeum bejárata (Múzeum u. 2.)

Hévíz - Polgármesteri Hivatal, Kossuth u. felől (Kossuth Lajos u. 1.)

Zalaegerszeg - ZALA PLAZA parkoló (Stadion u. 5.)

Zalaszentgrót - DM üzlet, (Eötvös Károly u. 1.)

Általános Szerződési Feltételek


Jegyvásárlás előtt kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket!

Please publish modules in offcanvas position.